ΣΥΡΙΖΑ για Βατοπέδι: Οι πολιτικές ευθύνες της ΝΔ δεν παραγράφονται
Οι πολιτικές ευθύνες της ΝΔ δεν παραγράφονται, παρά την αθώωση των μη πολιτικών προσώπων, υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, σχολιάζοντας την χθεσινή απόφαση για την υπόθεση του Βατοπεδίου.
Ολοκλήρη η ανακοίνωση
Η αθώωση από το δικαστήριο των κατηγορουμένων (μη πολιτικών προσώπων) για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας για την υπόθεση Βατοπεδίου δεν μπορεί να παραγράψει τις πολιτικές ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας για το συγκεκριμένο σκάνδαλο.
Υπενθυμίζουμε ότι η προσπάθεια αρπαγής και ανταλλαγής δημόσιας γης και περιουσίας με Ολυμπιακά ακίνητα, από την Μονή Βατοπεδίου δεν τελεσφόρησε, ακριβώς επειδή υπήρξε η αποκάλυψη και η σφοδρή αντίδραση της κοινωνίας και του τότε "Συνασπισμού", επιτρέποντας σήμερα στη δικαιοσύνη να μιλά για "γη και περιουσία" που παραμένει στην κατοχή του δημοσίου.
SPONSORED
Νεκρή στη Δανία η φάλαινα «Τίμι» που είχε διασωθεί στη Γερμανία
20:56
Καθίζηση οδοστρώματος στο κέντρο της Αθήνας: Πού διακόπηκε η κυκλοφορία
20:53
Παπαθανάσης στο συνέδριο ΝΔ: «Η πολιτική μας έχει πυξίδα τις δεσμεύσεις απέναντι στους πολίτες»
20:45
Ενιαία στάση Ελλάδας, Κύπρου, Ιταλίας, Μάλτας για την αποφυγή νέας μεταναστευτικής κρίσης
20:37