Ανησυχία στο ΣΥΡΙΖΑ για πιθανή ίδρυση νέου κόμματος από τον Αρτέμη Σώρρα
Ανησυχητική κρίνουν την προοπτική ίδρυσης νέου πολιτικού φορέα από τον Αρτέμη Σώρρα ή στελέχη του, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Με ερώτηση που κατέθεσαν στη βουλή 20 βουλευτές με επικεφαλής τον Χρήστο Καραγιαννίδη τονίζουν ότι μετά τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις και το ένταλμα σύλληψης για τον αρχηγό της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» επανέρχονται τα ερωτήματα για τη δράση της οργάνωσης.
Οι βουλευτές καλούν τον υπουργό Δικαιοσύνης να απαντήσει με ποια νομική μορφή εμφανίζεται αυτή τη στιγμή η οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσις», αν η ενοικίαση των γραφείων ανά την Ελλάδα γίνεται με εταιρική μορφή ή μέσω συμφωνητικών με συγκεκριμένα μέλη της οργάνωσης και αν έχει κατατεθεί αίτηση στο Πρωτοδικείο για αναγνώρισή της ως πολιτικού φορέα.
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 2,9 εκατ. ευρώ
22:11
Το μέγεθος της καταστροφής στη Βενεζουέλα από ψηλά: Κτήρια ισοπεδωμένα και βουνά από χαλάσματα
22:04
Φρένο στην κατανάλωση αλκοόλ από τους Παριζιάνους λόγω καύσωνα βάζουν οι Αρχές
21:55
Αναγκαστική προσγείωση για το ελικόπτερο του Ισραηλινού προέδρου μετά από πρόσκρουση σε πουλιά
21:46