ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γρηγόρης Ψαριανός: ΑΠΕ ή Βούτσης ΠΕ;

Γρηγόρης Ψαριανός: ΑΠΕ ή Βούτσης ΠΕ;
EUROKINISSI

«Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων δημοσιοποίησε αποσπασματικά και δια της μεθόδου της μονταζιέρας τοποθετήσεις των εκπροσώπων κομμάτων της Αντιπολίτευσης, στο επίκαιρο θέμα της μονιμοποίησης μετακλητών υπαλλήλων, με ευθύνη του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση», αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής Β' Αθηνών Γρηγόρης Ψαριανός. 

Το θέμα, μεταξύ άλλων, ετέθη στην Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής και «διέρρευσε υπηρεσιακώς» συρραφή της τοποθέτησης των κ.κ. Παπαθεοδώρου (ΔΗ.ΣΥ), Τραγάκη (ΝΔ), Μ. Γεωργιάδη (Ένωση Κεντρώων) και Γ. Ψαριανού (Το Ποτάμι), με τρόπο τέτοιο ώστε να παρουσιάζεται η θέση τους ως στήριξη στις ενέργειες και την πολιτική ταχυδακτυλουργία του Προέδρου της Βουλής και της Επιτροπής Κανονισμού κ. Νίκου Βούτση. Όπως αναφέρει στην δήλωσή του ο κ. Ψαριανός:

Η «φιλοκυβερνητική διαρροή» έγινε -άγνωστο πώς- παρότι η συνεδρίαση της εν λόγω Επιτροπής ήταν κλειστή, όχι δημόσια και εκτός τηλεοπτικής κάλυψης, ακόμα και του καναλιού της Βουλής. Από αυτό το τελευταίο προκύπτει ευθέως το σοβαρό πολιτικό και ηθικό θέμα του πώς έγινε αυτή η διαρροή και ποιος έκανε το «μοντάζ» για το ΑΠΕ.

«Όσον αφορά δε στην ουσία του πράγματος, στη διαστρέβλωση των τοποθετήσεων και την παραπληροφόρηση, προκύπτει ακόμα σοβαρότερο ζήτημα αξιοπιστίας και εγκυρότητας του ΑΠΕ και απόλυτη ευθύνη του ΠτΒ.

Στον δρόμο που χάραξαν κανάλια, εφημερίδες και άλλα μέσα φίλα προσκείμενα στην κυβέρνηση, ορντίναντσες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όπως γλαφυρά περιγράφονται, στον δρόμο αυτής της δόξας και το ιστορικό και άλλοτε έγκυρο ΑΠΕ. Τώρα θα πρέπει αν το λέμε ΒΠΕ!», καταλήγει στη τοποθέτησή του ο βουλευτής.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ