Ζουράρις: Απαράδεκτη η μείωση του αφορολογήτου στους αδύναμους
«Απαράδεκτο» χαρακτήρισε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, η μείωση του αφορολογήτου να περιλαμβάνει τα χαμηλά κλιμάκια, τονίζοντας ότι σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να ληφθούν ικανοποιητικά αντίμετρα.
«Η αλήθεια είναι ότι το θέμα του αφορολογήτου είναι πολύ σημαντικό, εάν δεν συνοδευτεί με αντιστάθμιση για τους ανθρώπους οι οποίοι θα υποστούν αυτό», σημείωσε ο κ. Ζουράρις σε συνέντευξή του στον flash
« Εάν είναι για τα υψηλά φορολογικά κλιμάκια, ενδεχομένως θα μπορεί να γίνει δεκτό. Εάν συμπεριλαμβάνει και τα πολύ χαμηλά κλιμάκια, θα είναι απαράδεκτο», διευκρίνισε ο ίδιος.
Σε κάθε περίπτωση, ο υφυπουργός τόνισε ότι θα αποφασίσει εάν θα ψηφίσει τα μέτρα, αφού πρώτα δει ποια είναι, σε συνδυασμό και με τα αντίμετρα.
«Θα δω ποια θα είναι τα μέτρα σε συνδυασμό με τα αντίμετρα και μετά θα αποφασίσω εάν θα τα ψηφίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τέλος, υποστήριξε ότι μια παλλαϊκή αντίδραση κατά των μέτρων, θα βοηθούσε την κυβέρνηση ακόμα και να συγκρουστεί με τους δανειστές.
SPONSORED
Τρεις νεκροί και 12 τραυματίες σε επιδρομή με drones της Ουκρανίας στη Ρωσία
09:50
ΣΕΒ - ΙΟΒΕ: «Καμπανάκι» για την ανταγωνιστικότητα - Τα βήματα που πρέπει να γίνουν
09:41
Αναζητείται 52χρονος που μαχαίρωσε 35χρονο μετά από συμπλοκή στην Αχαΐα
09:36
To καινούργιο EX60 είναι το νέο ορόσημo στην ασφάλεια των Volvo
09:30