Προκλητικοί ξανά οι χρυσαυγίτες: Απειλούν να γκρεμίσουν το σπίτι του Μπελογιάννη
Προκλητικοί εμφανίστηκαν για άλλη μια φορά στη Βουλή οι χρυσαυγίτες με τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο να αποκαλεί «αρχισφαγέα» τον Νίκο Μπελογιάννη και να απειλεί ότι θα γκρεμίσει το σπίτι του "για να μην υπάρχουν τα εγκλήματα του κομμουνισμού".
Οι αναφορές του μια ημέρα μετά την εκδήλωση στην Αμαλιάδα προς τιμή του ιστορικού στελέχους του ΚΚΕ, προκάλεσε αντιδράσεις. Ο βουλευτής του ΚΚΕ Σάκης Βαρδαλής απαντώντας του, είπε ότι οι οπαδοί του Χίτλερ δεν μπορούν να χωνέψουν ακόμη και σήμερα την ήττα του φασισμού από τον Κόκκινο Στρατό.
Οι χρυσαυγίτες εκείνη την ώρα άρχισαν να φωνάζουν με τον αντιπρόεδρο Νικήτα Κακλαμάνη να τους λέει σε αυστηρό ύφος: «Όχι αυτά με εμένα στην έδρα... Τσιμουδιά... Έξω».
ΚΟΣΜΟΣ
Απορρίπτει τις άμεσες διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ
12:41
ΕΛΛΑΔΑ
Διεκόπη η δίκη των Τεμπών - Θα συνεχιστεί αύριο, Τρίτη
12:35
ΕΛΛΑΔΑ
Παγκράτι: Οδηγός μηχανής έσπασε το πόδι 22χρονης - Δεν μπορούσε να την περιμένει να παρκάρει
12:34
ΚΟΣΜΟΣ
Ισπανία: Ο υπουργός Τουρισμού καλεί τους καταναλωτές να κλείσουν άμεσα εισιτήρια λόγω των τιμών πετρελαίου
12:31
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ