Ερώτηση Αυγενάκη για τη 13η σύνταξη στον Μπαλαούρα
Προχειρότητα και ανεπάρκεια στον σχεδιασμό οποιασδήποτε απόφασης καταλογίζει στην κυβέρνηση με ερώτηση του στη Βουλή ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή την καταβολή της έκτακτης ενίσχυσης στον Μάκη Μπαλαούρα.
«Η αποκάλυψη προκαλεί αίσθηση και επιβεβαιώνει την ορθότητα της κριτικής εναντίον αυτής της αποσπασματικής και αναιτιολόγητης κυβερνητικής απόφασης, αφού εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε με πλήρη προχειρότητα», αναφέρει σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή.
Σημειώνει δε, πως θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η καταβολή του επιδόματος που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει ως «αδυναμία του συστήματος», και σε χιλιάδες άλλους που δεν το δικαιούνται καθώς ο νόμος δεν περιλάμβανε καμία εξαίρεση.
Στη μάχη με τις φλόγες και οι Ένοπλες Δυνάμεις - Το άνοιγμα αντιπυρικών ζωνών (pics&vid)
20:59
Δασική πυρκαγιά νοτιοανατολικά της Ολλανδίας - Καταστράφηκαν τουλάχιστον 210 στρέμματα
20:48
Ο φακός του CNN Greece καταγράφει τις φλόγες που απειλούν κατοικίες στη Λούμπα
20:36
Ο Τζέι Κλέιτον ορκίστηκε νέος Διευθυντής Εθνικών Πληροφοριών των ΗΠΑ
20:24