Εξαιρέσεις από το νόμο Παρασκευόπουλου μελετά ο Κοντονής - Ποιοι δεν θα αποφυλακίζονται
Την πρόθεση της κυβέρνησης να εξαιρέσει από τις διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου για την αποσυμφόρηση των φυλακών και άλλες κατηγορίες κατηγορουμένων, ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.
Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Κώστα Καραγκούνη από τη ΝΔ, ο Σταύρος Κοντονής ανέφερε πως πέραν εκείνων που έχουν καταδικαστεί για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και εξαιρούνται σήμερα, μελετάται και η επέκταση της απαγόρευσης χρήσης των ευεργετικών διατάξεων του νόμου και στις περιπτώσεις ανθρωποκτονιών με ορισμένα χαρακτηριστικά, αλλά και σε αυτή του βιασμού.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης υπερασπίστηκε το νόμο του προκατόχου του, λέγοντας ότι έχει αποδώσει ήδη αποτελέσματα και έχει συμβάλλει στην αποσυμφόρηση των φυλακών, ενώ διασφαλίζει τη θωράκιση της ασφάλειας των πολιτών.
SPONSORED
Δούρου σε Φάμελλο: Οδικός χάρτης και χρονοδιάγραμμα στον ΣΥΡΙΖΑ - Τρεις μήνες μας πετάτε στα σκυλιά
19:07
Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα - Η απάντηση του Πάπα θα σας εκπλήξει
18:55
Το φιλοδώρημα που άφησε ο Μάικλ Τζόρνταν σε εστιατόριο της Μυκόνου
18:44
Γαλλία: Μυστήριο παραμένει η αιτία θανάτου της 11χρονης Λιανά - Πώς εντοπίστηκε η σορός
18:32