ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πανελλήνιες: Ο Γαβρόγλου απαντά στον Μητσοτάκη: Κάντε μου μία προσωπική χάρη...

Πανελλήνιες: Ο Γαβρόγλου απαντά στον Μητσοτάκη: Κάντε μου μία προσωπική χάρη...

«Το περσινό σας πάθημα δεν σας έγινε μάθημα» αναφέρει ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου απαντώντας στο tweet του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με τις Πανελλήνιες.

Ο υπουργός κατηγορεί τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τις Πανελλαδικές εξετάσεις και να σκορπίσει τον φόβο και τον πανικό στα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Μάλιστα του ζητά μία προσωπική χάρη:

«Επικοινωνήστε μαζί μου ή με το γραφείο μου για να ενημερωθείτε για τα μεγάλα θέματα της εκπαίδευσης ώστε να μπορείτε να κάνετε μία δημιουργική αντιπολίτευση στο Υπουργείο Παιδείας».

Διαβάστε αναλυτικά την απάντηση του Κώστα Γαβρόγλου:

«Το περσινό σας πάθημα δεν σας έγινε μάθημα. Προβλέψατε κλειστά σχολεία το Σεπτέμβριο και αυτά άνοιξαν κανονικά για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Καταγγείλατε κομματική επιτροπή εξετάσεων ώστε να πλήξετε το κύρος των εξετάσεων- καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δυστυχώς για εσάς, η ζωή συνεχώς σας διαψεύδει. Τώρα επιχειρείτε να εκμεταλλευτείτε τις Πανελλαδικές εξετάσεις και να σκορπίσετε τον φόβο και τον πανικό στα παιδιά και στις οικογένειες τους. Για πρώτη φορά το Υπουργείο βρήκε μια δύσκολη ισορροπία ανάμεσα στην εξασφάλιση παροχής ποιοτικής εκπαίδευσης των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, ανταπόκρισης των αιτημάτων των πανεπιστημίων για εισακτέους τα οποία η εκάστοτε πολιτική ηγεσία μόνιμα αγνοούσε και της αυξημένης ζήτησης των υποψηφίων. Με αυτή τη δύσκολη εξίσωση η παράταξή σας δεν ασχολήθηκε ποτέ! Κάντε μου, σας παρακαλώ, μία προσωπική χάρη: επικοινωνήστε μαζί μου ή με το γραφείο μου για να ενημερωθείτε για τα μεγάλα θέματα της εκπαίδευσης ώστε να μπορείτε να κάνετε μία δημιουργική αντιπολίτευση στο Υπουργείο Παιδείας».

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ