Ολοκληρώνεται η επένδυση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων
Εντός των επόμενων 15 ημερών πρόκειται να ολοκληρωθεί η επένδυση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.
Από την επένδυση αυτή το ελληνικό Δημόσιο θα εισπράξει 1,233 δισ. ευρώ. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι διαδικασίες ήταν «επίπονες και περίπλοκες λόγω των σημαντικών παραλείψεων που υπήρχαν κατά την υπογραφή της πρώτης σύμβασης από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου το 2014».
Επισημαίνεται ακόμα ότι «η κυβέρνηση κατέβαλλε προσπάθειες να υπάρξουν αλλαγές και κυρίως σε ό,τι αφορά τους όρους για τους εργαζομένους, τις αναγκαίες επενδύσεις για τη βελτίωση των 14 αεροδρομίων, τις ιατρικές υπηρεσίες, τη φύλαξη αλλά και την παρουσία πυροσβεστικής δύναμης σε κάθε αεροδρόμιο».
«Τα πετύχαμε κι έτσι προχωράμε στην ολοκλήρωση της σύμβασης», καταλήγει η ανακοίνωση.
Χαμάς: Επιβεβαίωσε τον θάνατο του Αμπού Ομπέιντα και ανακοίνωσε νέο εκπρόσωπο
18:45
Κρεμλίνο: «Σοκαρισμένος ο Τραμπ» με την απόπειρα επίθεσης της Ουκρανίας στο σπίτι του Πούτιν
18:35
«Jay Kelly»: H σκηνή που άφησε άφωνους τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Άνταμ Σάντλερ
18:25
Νέα τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Τραμπ και Πούτιν - Τι ανέφερε ο Λευκός Οίκος
18:16