Το σαρδάμ του υπουργού Παιδείας... για τις εκλογές (vid)
Σε ένα σαρδάμ που αφήνει... ερωτηματικά, υπέπεσε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής
«Μην μπαίνουμε σε σπέκουλα λίγους μήνες πριν από τις εκλογές ή λίγες εβδομάδες πριν από τις... εκλογές» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Παιδείας με τους βουλευτές να ξεσπούν σε γέλια, υποδεικνύοντάς του το σαρδάμ.
Από την πλευρά του, ο υπουργός χαμογελώντας επιχείρησε να διορθώσει το λάθος του και μίλησε για «γλώσσα λανθάνουσα», ενώ τελικά διευκρίνισε ότι εννοούσε «λίγες εβδομάδες πριν από τις εξετάσεις».
Στη συνέχεια ο Κώστας Γαβρόγλου, με χιουμοριστική διάθεση είπε ότι «αυτά παρερμηνεύονται» και υπενθύμισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει το ίδιο λάθος.
Το μόνο που μένει να εξακριβώσουμε είναι αν τελικά θα επαληθευτεί ή όχι το γνωστό ρητό
«Γλώσσα λανθάνουσα τ΄ αληθή λέγει;».
Δείτε το βίντεο.
Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές δοκιμάζονται (pics - vids)
09:10
Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 σε Τρίκαλα, Καρδίτσα και Φθιώτιδα
09:07
Ανήλικη εντοπίστηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ στην Κάτω Αχαΐα
09:06
ΗΠΑ: Επεκτείνεται ο κατάλογος με τα κράτη στα οποία ισχύει ταξιδιωτική απαγόρευση
08:59