ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρεξήγηση μεταξύ Κρέτσου - Καραθανασόπουλος στη Βουλή

Παρεξήγηση μεταξύ Κρέτσου - Καραθανασόπουλος στη Βουλή
EUROKINISSI/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Παρ’ ολίγον παρεξήγηση σημειώθηκε στη Βουλή ανάμεσα στην Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνα Κρέτσου και τον βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο. 

Αφορμή η τοποθέτηση του Νίκου Καραθανασόπουλου για την υποκριτική στάση της Ε.Ε. απέναντι στο προσφυγικό που η Κορίνα Κρέτσου αντιλήφθηκε ως ευθεία βολή για το πρόσωπό της. Όπως είπε κλείνοντας την τοποθέτησή της:

Το να με λέτε υποκρίτρια επειδή δεν πιστεύω στον κομμουνισμό δεν είναι δίκαιο, δεν ζήσατε σε μια χώρα που είχε μόνον 2 ώρες τηλεόραση την ημέρα... Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική για χώρες όπως τη δική μου, την αγαπώ την Ελλάδα, αλλά δε δέχομαι να βρίσκομαι στην Ελλάδα και να με προσβάλλουν.

Να λύσει την παρεξήγηση επιχείρησε ο Νίκος Καραθανασόπουλος που ζήτησε αμέσως το λόγο για να διευκρινίσει ότι δεν αναφέρθηκε προσωπικά στην Κορίνα Κρέτσου. «Δεν ξέρω πως μεταφράστηκε, αλλά δεν αναφέρθηκα προσωπικά, σχολίασα την πολιτική της Ε.Ε. για τους μετανάστες, εκεί τοποθέτησα την υποκρισία και όχι σε προσωπικό επίπεδο», είπε.

Η ίδια δεν θέλησε να απαντήσει, όπως όμως έλεγαν συνεργάτες της στο τέλος της συνεδρίασης μίλησε με τον βουλευτή του ΚΚΕ και λύθηκε η παρεξήγηση. Τέλος καλό, όλα καλά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ