ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρράς και Παναγούλης υπογράφουν την πρόταση ΔΗΣΥ για εξεταστική για την υγεία

Καρράς και Παναγούλης υπογράφουν την πρόταση ΔΗΣΥ για εξεταστική για την υγεία
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Άλλο ένα βήμα πιο κοντά στη Δημοκρατική Συμπαράταξη έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Καρράς που συνυπέγραψε την πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υγεία που καλύπτει την χρονική περίοδο από 1997 ως σήμερα.

Η πρόταση που είχε προαναγγείλει η Φώφη Γεννηματά κατατέθηκε στη Βουλή και την υπογράφουν εκτός από όλους τους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και τον Γιώργο Καρρά και ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης.

«Η εξέταση πρέπει να έχει ως βάση την ειλικρινή κι αποτελεσματική αναζήτηση ευθυνών, δίχως να παρεμβαίνουν μικροκομματικές σκοπιμότητες (όπως πχ η άρνηση εξέτασης της περιόδου 2015-2017) ή να ετεροκαθορίζεται από εξωκοινοβουλευτικές τακτικές, ανάγκες και σκοπιμότητες», αναφέρεται χαρακτηριστικά, καθώς η πρόταση της πλειοψηφίας ζητά τη διερεύνηση της περιόδου 1997-2014.

Η πρόταση πρέπει να υπογράφεται από 60 βουλευτές για να τεθεί προς συζήτηση στην Ολομέλεια. Από το Ποτάμι έκαναν λόγο για επικοινωνιακά παιχνίδια, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι δεν την υπογράφουν. Σημειώνουν πάντως, ότι πρέπει να έρθουν όλα στο φως, χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ