ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριος καυγάς της Ζωής Κωνσταντοπούλου με την Κορίνα Κρέτσου (vid)

Άγριος καυγάς της Ζωής Κωνσταντοπούλου με την Κορίνα Κρέτσου (vid)
Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Σφοδρή κριτική στην Ρουμάνα Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνας Κρέτσου, άσκησε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθέριας Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε εκδήλωση στο Γκάζι.

Ανέβηκαν οι τόνοι στο θέατρο της «Τεχνόπολις», στην εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπου παρέστησαν επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης και ο εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένη και διέκοπτε συνεχώς τους ομιλητές για να πάρει τον λόγο.

Όταν τελικά πήρε τον λόγο, εξαπέλυσε επίθεση στην Κορίνα Κρέτσου, ενώ από ένα σημείο και μετά η κουβέντα ξέφυγε με τις δύο γυναίκες να είναι όρθιες και να ουρλιάζουν.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας έκανε αναφορές στο δημοψήφισμα το καλοκαίρι του 2015 λέγοντας σε έντονο ύφος στην κ. Κρέτσου ότι εκπροσωπεί έναν φορέα, όπως η Ε.Ε. που έχει επιβάλει τη δικτατορία στην Ελλάδα.

Εκτός ελέγχου και η κ. Κρέτσου η οποία ανέφερε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν ευθύνεται για την κατάσταση στην Ελλάδα και τόνισε: «αν δεν σας αρέσει η κατάσταση στην Ελλάδα να πάτε στη χώρα μου, στη Ρουμανία, να δείτε εκεί πώς ζουν οι άνθρωποι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ