Στα Τέμπη ο Τσίπρας - Σήμερα η τελετή παράδοσης της Σήραγγας
Στα Τέμπη βρίσκεται ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την τελετή παράδοσης της Σήραγγας των Τεμπών και του τμήματος "Μαλιακός".
Το «παρών» δίνει και η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής της ΕΕ, Κορίνα Κρέτσου.
Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης για το σαμποτάζ αμαξοστοιχίας των κατοχικών στρατευμάτων στην κοιλάδα των Τεμπών.
Ο νέος αυτοκινητόδρομος που θα δοθεί στην κυκλοφορία έχει μήκος 25 χιλιόμετρα και περιλαμβάνει τρεις δίδυμες υπερσύγχρονες σήραγγες, συνολικού μήκους 11 χλμ, πέντε ανισόπεδους κόμβους, 17χλμ ανοιχτής οδοποιίας και 22 γέφυρες.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Τα διόδια αναμένεται να αυξηθούν κατά 30 λεπτά του ευρώ. Συγκεκριμένα, το κόστος διέλευσης από τον σταθμό Μακρυχωρίου από 1,40 ευρώ που είναι σήμερα θα αυξηθεί σε 2,50 ευρώ ενώ της Λεπτοκαρυάς από 1,90 θα πάει στα 3,10 ευρώ. σημειώνεται ότι ο σταθμός διοδίων του Πυργετού που στοίχιζε 2 ευρώ θα καταργηθεί.
Τραμπ: «Κάνω καλές συζητήσεις» με Πούτιν και Ζελένσκι για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
22:45
Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 24χρονου κτηνοτρόφου από τη Μυτιλήνη
22:33
Βυτιοφόρο παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο στην Μεσσηνία
22:21
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 6,7 εκατ. ευρώ
22:09