ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η νεολαία των ΑΝΕΛ απαντά στον Μπαλαούρα: Ο Τσίπρας πήγε στον Πανάγιο Τάφο. Είναι παγανιστής;

Η νεολαία των ΑΝΕΛ απαντά στον Μπαλαούρα: Ο Τσίπρας πήγε στον Πανάγιο Τάφο. Είναι παγανιστής;
Facebook

Την έντονη αντίδραση της νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα για το Άγιο Φως.

«Είναι απαράδεκτο το ότι ενισχύουμε ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και το ενισχύουμε με το κράτος, όπου το κράτος πρέπει να είναι ανεξίθρησκο» ανέφερε ο κ. Μπαλαούρας με τη νεολαία των ΑΝΕΛ να διερωτάται με σκωπτικό ύφος αν «ο πρωθυπουργός που επισκέφθηκε τον Πανάγιο Τάφο είναι και εκείνος παγανιστής».

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να αναφερθούμε, για μία ακόμη φορά, στα αυτονόητα και να ξεκαθαρίσουμε ότι με τα Σύμβολα της Πατρίδας μας και με τις παραδόσεις αυτού του τόπου δεν μπορεί να παίζει κανείς.

Θέλουμε να θυμίσουμε στον κ. Μπαλαούρα πως το να έχει κανείς μηδενιστικές απόψεις απόλυτης ισοπέδωσης είναι δικαίωμά του. Δεν έχει κανένα δικαίωμα, όμως, να προσβάλλει τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και την Παράδοσή του» αναφέρει η νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

«Θέλουμε, επίσης, να ενημερώσουμε τον κ. Μπαλαούρα, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, πως σε αυτόν τον, γεμάτο Ιστορία και Πολιτισμό, τόπο, οι Έλληνες θα υποδέχονται το Άγιο Φώς με ευλάβεια και με τιμές Αρχηγού Κράτους κάθε χρόνο».

«Η Ελληνορθόδοξη Πίστη και Παράδοση αποτελούν βίωμα των Ελλήνων, χαρακτηρίζοντας την Εθνική τους ταυτότητα και την πορεία τους στην Ιστορία. Κάθε προσπάθεια προσβολής ή υποβάθμισης αυτών, αγγίζει, τουλάχιστον, τη σφαίρα της γραφικότητας.

Καλή Ανάσταση!

Υ.Γ. Ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Μπαλαούρα, που επισκέφθηκε τον Πανάγιο Τάφο, είναι και εκείνος παγανιστής;», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ