Το παρασκήνιο του δείπνου - Τα χαμόγελα, τα τσουγκρίσματα και η Περιστέρα Μπαζιάνα (pics)
Χαμόγελα, αγκαλιές, πολλές φωτογραφίες και τσουγκρίσματα... είχε το αποψινό επίσημο δείπνο προς τιμήν του Γερμανού Προέδρου Φρανκ- Βάλτερ Στάινμάιερ στο Προεδρικό Μέγαρο.
Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι γυναίκες της παρέας, Βλασία Παυλοπούλου, σύζυγος του Προκόπη Παυλόπουλου, η Περιστέρα Μπαζιάνα, σύντροφος του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η Ντόρα Μπακογιάννη και βέβαια η προσκεκλημένη σύζυγος του Φρανκ- Βάλτερ Στάινμάγερ, η Έλκε Μπύντενμπεντερ.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες οι κυρίες ήταν ιδιαίτερα θερμές μεταξύ τους ενώ ξεχώρισε το τσούγκρισμα ανάμεσα στην Έλκε Μπύντενμπεντερ και την Περιστέρα Μπαζιάνα.

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ιδιαίτερα εγκάρδια ήταν και η αγκαλιά της Ντόρας Μπακογιάννη με την Πρώτη Κυρία της Γερμανίας αλλά και με τον Φρανκ- Βάλτερ Στάινμάγερ.

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ευδιάθετος ήταν και ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος αρκετά συχνά χαμογελούσε με τον Γερμανό Πρόεδρο και την σύζυγό του.


(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Σε παρόμοια διάθεση και η Βλασία Παυλοπούλου την οποία ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε να χαμογελά με τους επίσημους προσκεκλημένους της.


(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
SPONSORED
Όταν το Terminator γίνεται πραγματικότητα: Ρομπότ - κλόουν κλώτσησε παιδί στην Κίνα
18:08
Ισραηλινός βομβαρδισμός σε γάμο στη Γάζα - Τουλάχιστον πέντε νεκροί
17:57
Τρίτη θανατηφόρα επίθεση καρχαρία στην Αυστραλία μέσα σε τρεις εβδομάδες - Νεκρός 35χρονος
17:46
Τουρνάς: «Για κάθε πυρκαγιά που δεν θα ξεκινήσει, είναι μία μάχη που δεν θα χρειαστεί να δώσουμε»
17:34