Το παρασκήνιο του δείπνου - Τα χαμόγελα, τα τσουγκρίσματα και η Περιστέρα Μπαζιάνα (pics)
Χαμόγελα, αγκαλιές, πολλές φωτογραφίες και τσουγκρίσματα... είχε το αποψινό επίσημο δείπνο προς τιμήν του Γερμανού Προέδρου Φρανκ- Βάλτερ Στάινμάιερ στο Προεδρικό Μέγαρο.
Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι γυναίκες της παρέας, Βλασία Παυλοπούλου, σύζυγος του Προκόπη Παυλόπουλου, η Περιστέρα Μπαζιάνα, σύντροφος του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η Ντόρα Μπακογιάννη και βέβαια η προσκεκλημένη σύζυγος του Φρανκ- Βάλτερ Στάινμάγερ, η Έλκε Μπύντενμπεντερ.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες οι κυρίες ήταν ιδιαίτερα θερμές μεταξύ τους ενώ ξεχώρισε το τσούγκρισμα ανάμεσα στην Έλκε Μπύντενμπεντερ και την Περιστέρα Μπαζιάνα.

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ιδιαίτερα εγκάρδια ήταν και η αγκαλιά της Ντόρας Μπακογιάννη με την Πρώτη Κυρία της Γερμανίας αλλά και με τον Φρανκ- Βάλτερ Στάινμάγερ.

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ευδιάθετος ήταν και ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος αρκετά συχνά χαμογελούσε με τον Γερμανό Πρόεδρο και την σύζυγό του.


(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Σε παρόμοια διάθεση και η Βλασία Παυλοπούλου την οποία ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε να χαμογελά με τους επίσημους προσκεκλημένους της.


(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ισραήλ: Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι του τομέα υψηλής τεχνολογίας θέλουν να φύγουν απο τη χώρα
20:40
ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Σε εξέλιξη η συνάντηση Τραμπ και Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι έχουμε τα συστατικά για μια συμφωνία»
20:30
Πιερρακάκης: «Το τέλος του Ταμείου Ανάκαμψης δεν σημαίνει τέλος της ανάπτυξης»
20:28
Νέα κόντρα κυβέρνησης - ΠΑΣΟΚ για τους αγρότες και τις επιδοτήσεις
20:17