Το μπλουζάκι με το... email Χαρδούβελη του Άδωνι Γεωργιάδη (pic)
Σε μία χιουμοριστική ανάρτηση στο Facebook προχώρησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, φέρνοντας στην επικαιρότητα... το email Χαρδούβελης.
«Νομίζω ότι φέτος το καλοκαίρι θα φορεθεί πολύ αυτό το μπλουζάκι...» έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζοντας φωτογραφία με μία μπλούζα η στάμπα της οποίας αναφερόταν στο email Χαρδούβελη.
Φυσικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με αυτό τον τρόπο ήθελε να τρολάει την κυβέρνηση που μετά από το άτυπο Eurogroup έχει συμφωνήσει και για νέα επώδυνα μέτρα που όπως είπε και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα στεναχωρήσουν πολλούς Έλληνες πολίτες.
Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στο Facebook.
ΚΟΣΜΟΣ
Σομαλιλάνδη: Χείρα φιλίας σε Ελλάδα, Κύπρο και απέναντι στην Τουρκία μετά τη γκάφα για τα Κατεχόμενα
23:59
ΣΠΟΡ
ΑΕΚ - Λέφσκι Σόφιας 4-0: Σαρωτική πρόκριση του «Δικέφαλου» στη League Phase του Champions League
23:51
ΚΟΣΜΟΣ
Ιταλία: Σύλληψη Γάλλου πολίτη που μετέφερε αντιαρματικούς πυραύλους - Ερχόταν απο την Πάτρα
23:50
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 96 ιχθυοπαγίδες στον Θερμαϊκό Κόλπο
23:45
ΚΟΣΜΟΣ