ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η εξομολόγηση του Βουλγαράκη για το Βατοπέδι και την ασθένεια της γυναίκας του

Η εξομολόγηση του Βουλγαράκη για το Βατοπέδι και την ασθένεια της γυναίκας του
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Για την απόφαση του δικαστηρίου αναφορικά με το Βατοπέδι και για τις δύσκολες ώρες που περνά η σύζυγός του, Κατερίνα Πελέκη αντιμετωπίζοντας την ασθένειά της, μιλάει ο Γιώργος Βουλγαράκης.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο κ. Βουλγαράκης, αναφερόμενος στο Βατοπέδι, σημείωσε: Εννοείται ότι αισθάνομαι δικαιωμένος, γιατί μια περιπέτεια πολλών ετών κλείνει και κλείνει στις πραγματικές της διαστάσεις. Νομίζω ότι όλος ο κόσμος έχει σήμερα καταλάβει ότι αυτό ήταν μια απίστευτη ιστορία, που φτιάχτηκε κυριολεκτικά από το μηδέν. Στη διαδρομή της, όμως, ταλαιπώρησε κόσμο, χάλασε καριέρες, σπίλωσε επιστήμονες, άλλους ανθρώπους τους έστειλε στο περιθώριο και κάποιους τους σκότωσε κυριολεκτικά. Αυτή η υπόθεση, λοιπόν, έκλεισε με τη βούλα και, προφανώς, αυτοί που ενεπλάκησαν δεν μπορεί παρά να αισθάνονται δικαιωμένοι».

«Το Βατοπέδι αρρώστησε τη γυναίκα μου», αναφέρει ο Γιώργος Βουλγαράκης, σημειώνοντας ότι «Η αδικία δεν παλεύεται εύκολα. Οι συνέπειες αυτής της άδικης στεναχώριας στην Κατερίνα βγήκαν πολύ άσχημα. Έχει καρκίνο στο μαστό».

«Με την Κατερίνα είμαστε μαζί από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Περίπου 30 χρόνια. Με την Κατερίνα ουσιαστικά έχουμε μεγαλώσει μαζί. Εγώ δεν διανοούμαι τη ζωή μου χωρίς την Κατερίνα», πρόσθεσε ο κ. Βουλγαράκης.

«Ξέρεις, η αδικία δεν παλεύεται εύκολα. Ούτε οι άνθρωποι είναι από μάρμαρο. Όλα όσα συμβαίνουν σωματοποιούνται με κάποιο τρόπο. Και η αλήθεια είναι ότι οι συνέπειες όλης αυτής της άδικης στεναχώριας στην Κατερίνα βγήκαν πολύ άσχημα. Έχει καρκίνο στον μαστό. Το παλεύει γιατί είναι αγωνίστρια και το παλεύουμε όλοι μαζί. Όταν πρώτη φορά ήρθα σε επαφή με το άκουσμα της λέξης, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν κατάλαβα τι μου γινόταν», δήλωσε ο Γιώργος Βουλγαράκης για την ασθένεια της συζύγου του.

Σε ερώτηση για το πώς αντέδρασε όταν έμαθε για την ασθένεια της Κατερίνας εκείνος απάντησε: «Δεν μου το ανακοίνωσε, πήγαμε μαζί στον γιατρό. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Την εμπειρία αυτή τη ζήσαμε οι δυο μας. Γιατί έτσι έπρεπε να γίνει και δεν θα γινόταν διαφορετικά. Στην αρχή υπάρχει η αγωνία των εξετάσεων, να δεις τι έχει, αν είχε τοπικό, αν έχει μεταστατικό χαρακτήρα κ.λπ. Όταν άκουσα τη διάγνωση ήταν σαν να με διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά μπαίνοντας μέσα στο πρόβλημα βλέπεις ότι δεν είναι όλα μαύρα. Πάρα πολλές μορφές καρκίνου είναι πλήρως ιάσιμες. Η ίδια συνεχίζει τη ζωή της κανονικά. Εργάζεται, βγαίνουμε έξω κ.λπ. Είμαστε αισιόδοξοι».

«Θα σου πω κάτι. Όταν κάνεις χημειοθεραπείες, τα μαλλιά πέφτουν. Η Κατερίνα, λοιπόν, τα ξύρισε πριν πέσουν και καλά έκανε. Και πήγαμε μαζί. Έχω να σου πω ότι είναι πολύ όμορφη και έτσι τώρα μου μοιάζει πιο πολύ. Της λέω: «Μήπως και μετά να τα αφήσεις έτσι, όταν γίνεις καλά;».

Τέλος ο Γιώργος Βουλγαράκης, δήλωσε βέβαιο ότι η σύζυγός του θα νικήσει τον καρκίνο: «Μα, θα νικήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση. Είμαι πεπεισμένος μέσα μου 1.000%. Θα τη δείρω αλλιώς», είπε χαμογελώντας.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ