ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σταύρος Θεοδωράκης για τους νησιώτες... survivors (vid)

Ο Σταύρος Θεοδωράκης για τους νησιώτες... survivors (vid)
Facebook

Για την εμπειρία που έζησε σε ένα από τα ταξίδια του μιλά ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, με ανάρτησή του στο Facebook, κάνοντας λόγο για τους πραγματικούς survivors... τους survivors των νησιών.

"Ποδοσφαιρική ομάδα Ποσειδώνας Καρπάθου. 25 παίχτες και 150 παιδιά από 4 ετών μέχρι 16. Και 9 τρελοί στο Δ.Σ. Α’ κατηγορία Δωδεκανήσου. 25 βαθμοί μέχρι σήμερα. Μάχη, δηλαδή, για τη σωτηρία. Φέτος κάθε δεκαπέντε μέρες φεύγουν από το νησί για να δώσουν αγώνα στην Κω ή τη Ρόδο. Πέρυσι ήταν και η Λέρος και η Κάλυμνος", γράφει στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σταύρος Θεοδωράκηκς και προσθέτει:

"Όπως μου λέει ο Φώτης, ο αρχηγός – που κάποτε έπαιζε στον Ακράτητο στην Α’ Εθνική- όλα τριγύρω αλλάζουνε και μόνο τα δρομολόγια των πλοίων και οι ώρες μένουν ίδιες. Α, και τα μποφόρια και οι φορτούνες. Εγώ τους συνάντησα πρωί Κυριακής στο πλοίο από τη Ρόδο στην Κω. Οι περισσότεροι κοιμόντουσαν στα αεροπορικά. «Κοτόπουλα» μου λέει ο «Πλημμύρας», υδραυλικός στο νησί, που τραβάει εθελοντικά την ταλαιπωρία μαζί τους. Κουβαλάει και τις μπάλες μαζί με την Κατερίνα, γυναίκα του Μιχάλη, αεροπόρου και δεξί μπακ. «Οι πραγματικοί survivors είμαστε εμείς, οι νησιώτες» μου λέει ο Φραγκίσκος 2ος αρχηγός της ομάδας και σέντερ φορ. Έχουν ξεκινήσει από την Κάρπαθο το Σάββατο, θα δώσουν τον αγώνα το απόγευμα της Κυριακής και την Δευτέρα το μεσημέρι θα είναι ξανά πίσω στο νησί τους".

"Αν θέλετε να ακούσετε αναλυτικά την «περιπέτεια» δείτε το βίντεο με τον Πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Βιτώρη. Όμως, όπως μου λέει ο Γιάννης «μας αρέσει, το αγαπάμε και το κάνουμε». Μπορεί να μειώθηκαν οι επιχορηγήσεις και οι χορηγίες, μπορεί να ακριβαίνουν τα εισιτήρια, μπορεί όλοι να χάνουν δουλειές, μεροκάματα ή μαθήματα, όμως το νησι και η ομάδα πάνω από όλα.

Αθάνατοι νησιώτες τα σέβη μας".

Δείτε την ανάρτηση του προέδρου του Ποταμιού και το βίντεο με τους survivors... νησιώτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ