Δένδιας: Η ΝΔ θα επαναδιαπραγματευτεί με τους εταίρους...
«Τα αντίμετρα θα ληφθούν μόνο αν ξεπεράσουμε το πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας, ενώ έχουν συμφωνηθεί μέτρα 3,6 δισ.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε πως η ΝΔ θα επαναδιαπραγματευτεί με τους εταίρους και δεν θα κινηθεί μονομερώς για να αλλάξουν όσα συμφωνήθηκαν. Παράλληλα, επέκρινε τους εταίρους για τη στάση τους λέγοντας πως «αυτοί έφεραν την ύφεση αποδεχόμενοι τα μέτρα υπερφορολόγησης που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ».
Τέλος, ο Νίκος Δένδιας, επανέλαβε το αίτημα για εκλογές, αλλά εκτίμησε πως ο κ. Τσίπρας δεν θα τις κάνει, καθώς ο σχεδιασμός του προβλέπει «εκλογές το 2018, εφαρμογή των μέτρων που έχει συμφωνήσει από τώρα για το 2019 από κυβέρνηση της ΝΔ, οπότε και θα γίνουν ευρωεκλογές, ενώ το 2020 λόγω της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας θεωρεί ότι θα ξαναρίξει την κυβέρνηση της ΝΔ».
Συναγερμός για φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στον Άγιο Αντώνιο του Κιλκίς
20:09
Έλληνας κάτοικος Νεπάλ: «Εδώ μιλούν για χιλιάδες νεκρούς, δεν υπάρχει Έλληνας στη λίστα»
20:08
Ή Άγκυρα δημοσιεύει χάρτες για πάρκα της στο Αιγαίο και θέλει να δώσει άδεια για το καλώδιο
20:00
«Ελάτε, ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά»: Στα γενέθλια της κόρης το στυγερό έγκλημα στη Ροδόπη
19:51