Θεοδωράκης: Να πουν στους συνταξιούχους ότι δοκιμάζουν την πίστη τους στην αριστερά
«Αν ψάχνουν δικαιολογίες μπορούν να πουν στους συνταξιούχους ότι τους κόβουν τις συντάξεις για να δοκιμάσουν την πίστη τους στην Αριστερά», σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, για τις τοποθετήσεις του πρωθυπουργού και κυβερνητικών στελεχών σχετικά με τη συμφωνία στη Μάλτα.
Παράλληλα, το Ποτάμι αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ότι η λίστα με τα ψέματα της κυβέρνησης μεγαλώνει, καθώς η διαβεβαίωση του κ. Τσίπρα πριν από λίγες μόνο εβδομάδες, «ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα», μπορεί να προστεθεί πλέον δίπλα σε εκείνες για το αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, την 13η σύνταξη. Το ίδιο, υποστηρίζει το Ποτάμι, και οι δηλώσεις του κ. Τσακαλώτου περί παραίτησής του αν το αφορολόγητο πέσει από τα 9.000 ευρώ.
«Το νέο παραμύθι είναι τα αντίμετρα που θα ισοσταθμίσουν τις απώλειες. Έχει ακριβώς την ίδια αξία με τα προηγούμενα. Μηδενική. Οι μόνοι που δεν πτοούνται είναι οι 153 βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που όπως έσπευσε να προεξοφλήσει ο Δ. Παπαδημούλης, “θα ψηφίσουν με αίσθημα ευθύνης”. Να το κάνουν, αλλά να εξηγήσουν και στην κοινωνία γιατί την βασανίζουν με τις παλινδρομήσεις τους εδώ και 4 μήνες στέλνοντας τον λογαριασμό στους πολίτες», επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση.
SPONSORED
Συννεφιά και αφρικανική σκόνη έχουν «σκεπάσει» την Αθήνα - Πότε εξασθενεί το φαινόμενο
13:44
Γεωργιάδης στο Συνέδριο ΝΔ: «Για να είναι η Ελλάδα ισχυρή πρέπει να κερδίσουμε τις εκλογές του 2027»
13:35
Eurovision 2026: Όσα πρέπει να ξέρετε για τον τελικό - Ο Akylas και τα φαβορί
13:26
Χατζηδάκης στο συνέδριο ΝΔ: «Δεν περισσεύει κανείς - Δεν υπάρχει χώρος για μικροεγωισμούς»
13:17