Ο Τσίπρας κόβει την «κορδέλα» της Εθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα εγκαινιάσει σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, την διπλή σήραγγα στην περιοχή της Παναγοπούλας της Εθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών.
Η τελετή των εγκαινίων θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και στην συνέχεια ο πρωθυπουργός θα έχει σειρά συναντήσεων.
Συγκεκριμένα θα συνομιλήσει με τον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης. Αργότερα θα συναντηθεί και με άλλους δημάρχους της Αχαΐας, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα και του αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλου.
Από τις 11 το πρωί θα κλείσει η Νέα Εθνική Οδός στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Ρίου , προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια. Η κυκλοφορία θα εκτραπεί στην Παλαιά Εθνική Οδό
SPONSORED
Μιχαηλίδου: «Η ΝΔ είναι η παράταξη που πήρε την κοινωνική πολιτική στα σοβαρά»
18:33
Διακοπή των δρομολογίων στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Σίνδος λόγω ατόμου στις ράγες
18:26
Ιρανός παρουσιαστής πυροβόλησε σημαία των ΗΑΕ σε ζωντανή μετάδοση
18:24
ΣΥΡΙΖΑ: Στο επίκεντρο σκανδάλων που εκθέτουν τη χώρα το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη
18:14