«Κλειστές» οι συνεδριάσεις της Προανακριτικής για τον Γιάννο Παπαντωνίου
«Κλειστές» θα είναι οι συνεδριάσεις της Προανακριτικής Επιτροπής που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννου Παπαντωνίου για εξοπλιστικά προγράμματα που υπογράφηκαν επί των ημερών του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Τα μέλη της Επιτροπής που συνεδρίασαν σήμερα για να προγραμματίσουν το έργο τους, αποφάσισαν κατά πλειοψηφία (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΑΝΕΛ και Ποτάμι) οι συνεδριάσεις να μην μεταδίδονται από το εσωτερικό κύκλωμα της Βουλής και να μην δίνονται στη δημοσιότητα πρακτικά.
Επίσης, αποφασίστηκε να γίνονται τρεις συνεδριάσεις την εβδομάδα (Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη). Η επόμενη συνεδρίαση θα γίνει την Τρίτη μετά το Πάσχα, προκειμένου να καταρτιστεί ο κατάλογος με τους μάρτυρες που θα κληθούν στην Επιτροπή.
Κασσάνδρα Κουλουκουντής: Η Ελληνοαμερικανίδα που έγραψε ιστορία με το πρώτο Όσκαρ Κάστινγκ
09:43
Χειροπέδες σε 71χρονο στον Λαγκαδά: Βγήκε στο μπαλκόνι και απειλούσε με όπλα τους γείτονες
09:33
Νέο βίντεο καταγράφει τις τελευταίες στιγμές του 20χρονου που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη (vid&pic)
09:23
LIVE ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Νέα επιχείρηση του Ισραήλ στο νότιο Λίβανο - Ο Τραμπ προσπαθεί να «χτίσει» συμμαχία για τα Στενά του Ορμούζ
09:20