Τσίπρας: Είμαστε σίγουροι ότι θα βελτιωθεί η εικόνα των αεροδρομίων
«Σήμερα στέλνετε ένα σημαντικό μήνυμα με την επένδυση του 1,234 δισ. ευρώ» είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος τη διοίκηση της Fraport, χαρακτηρίζοντας «σημαντική στιγμή για την Ελλάδα», τη συγκεκριμένη συγκυρία.
«Δεν ήταν εύκολες οι διαπραγματεύσεις», είπε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος σε όσα η κυβέρνηση ήθελε να διασφαλίσει από τη συγκεκριμένη επένδυση. «Θέλαμε να βελτιωθεί η εικόνα των αεροδρομίων εν όψει της τουριστικής περιόδου» επεσήμανε ο πρωθυπουργός και κατέληξε λέγοντας: «Τώρα είμαστε σίγουροι ότι θα βελτιωθεί».
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Fraport, εξέφρασε τη προσήλωση της κοινοπραξίας να επενδύσει σημειώνοντας «είμαστε χαρούμενοι και προσηλωμένοι στην επένδυση. Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα, ένας υπέροχος προορισμός. Είμαστε προσεκτικοί και αποφασισμένοι για αυτή την επένδυση των 40 ετών».
Φωτιά στη Αττικοβοιωτία: Διάσπαρτες εστίες αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική- Δεν εφησυχάζουν οι δυνάμεις
07:16
Ουκρανία: Δυο νεκροί και τραυματίες από ρωσικά πλήγματα τη νύχτα
07:05
Καιρός σήμερα: Ζέστη με τον υδράργυρο στους 38 βαθμούς - Διατηρείται το μελτέμι στο Αιγαίο
07:00
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα Τετάρτη (5/08) σε Αττική, Εύβοια, Μυτιλήνη, Χίος και Ψαρά
06:45