ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής Μάριος Γεωργιάδης απαντά: «Ουδέποτε υπήρξε φλερτ με κανέναν»

Ο βουλευτής Μάριος Γεωργιάδης απαντά: «Ουδέποτε υπήρξε φλερτ με κανέναν»
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του δήλωσε κατηγορηματικά πως «ουδέποτε υπήρξε φλερτ με κανέναν» και διευκρίνισε ότι «ο ιδεολογικός χώρος του κέντρου ανέκαθεν προσέγγιζε όλους τους δημοκρατικούς πολιτικούς σχηματισμούς για την εύρεση λύσεων για το καλό της χώρας».

Μιλώντας για τη διαπραγμάτευση, ο βουλευτής της Ε.Κ υποστηρίζει ότι πρόκειται «όχι μόνο για αποδοχή των πάντων, αλλά ακόμα χειρότερα» και υποστηρίζει πως «δεν υπάρχει διαπραγμάτευση». Αναφερόμενος στη ΝΔ δηλώνει ότι «είναι οξύμωρο να υιοθετεί εκ νέου αντιμνημονιακή ρητορική».

Συνεχίζοντας, ο Μάριος Γεωργιάδης υπογραμμίζει ότι «ο θίασος περιπλανώμενου πρωθυπουργού με τίτλο "Η Σκληρή Διαπραγμάτευση", τελείωσε». Ερωτηθείς για τη στάση των βουλευτών ως προς την ψήφιση των μέτρων, ο βουλευτής της ΕΚ υπογραμμίζει ότι «τα 2/3 των βουλευτών της κυβέρνησης γνωρίζουν καλά ότι δεν θα επανεκλεγούν και αυτό μπορεί να τους κρατήσει ενωμένους», όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τέλος, αναφερόμενος στην κατάσταση της οικονομίας ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι «η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καταδιώκει τους υποψήφιους επενδυτές και σιτίζει τους αιώνιους συνδικαλιστές» και υπογραμμίζει ότι

«χρειάζεται πρόγραμμα ανόρθωσης της οικονομίας, χωρίς αγκυλώσεις, σε σταθερό περιβάλλον και με μεταρρυθμίσεις που καλύπτουν όλους τους τομείς και ειδικά του Δημοσίου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ