ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι ευχές του Π. Καμμένου στους στρατιώτες που φυλάνε Θερμοπύλες (pics)

Οι ευχές του Π. Καμμένου στους στρατιώτες που φυλάνε Θερμοπύλες (pics)
EUROKINISSI

«Το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού να είναι ένα μήνυμα ελπίδας για όλη την Ελλάδα, για τους πολίτες μας, αλλά και για εκείνους που σε τέτοιες ημέρες γιορτής φυλάνε Θερμοπύλες στο Αιγαίο, στον Έβρο, στη Μακεδονία, στην Ήπειρο, σε κάθε εσχατιά της Ελλάδας». Αυτό είναι το μήνυμα που εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά την επίσκεψή του στο Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι, για την εορτή του Πάσχα.

Ο υπουργός, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, επισκέφθηκε τα Φυλάκια Αγαθονησίου και Φαρμακονησίου και αντάλλαξε ευχές για την εορτή του Πάσχα με τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς, τους Οπλίτες και τους Εθνοφύλακες.

4107766
4107761

Από το Φυλάκιο του Αγαθονησίου, μαζί με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού αντιστράτηγο Αλκ. Στεφανή, το Δήμαρχο Αγαθονησίου Ευάγγελο Κόττορο, το Διοικητή του Φυλακίου, τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς, τους Στρατεύσιμους και τους Εθνοφύλακες, ο κ. Καμμένος ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη και τόνισε:

4107770

Θέλω να ευχηθώ σε εκείνους και τις οικογένειές τους υγεία, δύναμη και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του ελληνικού λαού, γιατί πράγματι αυτές τις ημέρες είναι δύσκολα να κάνεις το καθήκον σου, αλλά το κάνουν με πολύ υψηλό ηθικό, με επαγγελματισμό, με αγάπη για την πατρίδα.

Χρόνια πολλά σε όλους. Καλή δύναμη. Εύχομαι η ανάσταση της πατρίδας μας να έρθει πολύ γρήγορα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ