ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρολάρισμα Σπίρτζη σε ΝΔ και ΔΗΣΥ για το μποτιλιάρισμα στις εθνικές οδούς

Τρολάρισμα Σπίρτζη σε ΝΔ και ΔΗΣΥ για το μποτιλιάρισμα στις εθνικές οδούς
EUROKINISSI

Με εμφανώς ειρωνική διάθεση που εξελίχθηκε σε... τρολάρισμα απάντησε ο Χρήστος Σπίρτζης στην κριτική που δέχεται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μετά το πολύωρο μποτιλιάρισμα στις εθνικές οδούς κατά την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα.

Με αφορμή τις ανακοινώσεις των δύο κομμάτων έκανε λόγο για χυδαιότητα της αντιπολίτευσης και υποστήριξε ότι «στα επικοινωνιακά επιτελεία των ΜΜΕ που στηρίζουν την Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ, λένε "μην αφήνεις την αλήθεια να σου χαλάσει μία επιτυχημένη ιστορία"».

«Υπήρξε μποτιλιάρισμα τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα λες και δεν έχει ξαναγίνει ποτέ», είπε και πρόσθεσε πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη με ανακοίνωση του Γιάννη Μανιάτη έλεγε «όλα τα είχατε κανονίσει από το 2001 και εμείς καθυστερήσαμε, γιατί υπήρχε έλλειψη στις κορδέλες για να κάνουμε εγκαίνια». Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος, σημείωσε ότι δημιουργήθηκε ζήτημα και με τα ονόματα που δόθηκαν στις σήραγγες, αφού «αν την λέγαμε την σήραγγα Κώστας Σημίτης, θα ήταν όλα μια χαρά».

Θα περιμένουμε όταν θα ξαναβγείτε κυβέρνηση και θα στηρίζετε τον κ. Μητσοτάκη, όπως στηρίζατε τον κ. Σαμαρά για να ολοκληρωθούν τα έργα να αλλάξετε το όνομα της σήραγγας Παπανδρέου που αποτελεί όνειδος..., είπε χαρακτηριστικά.

Οι αναφορές Σπίρτζη έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρη Κωνσταντόπουλου για την ανάγκη σύνδεσης του Αγρινίου με την Ιονία Οδό. Ο βουλευτής προανήγγειλε ψήφισμα βουλευτών, ώστε να ξεκινήσει διαβούλευση με την κοινοπραξία της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου για τη μείωση του κόστους διέλευσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ