Στο φιλικό Τουρκίας-Ελλάδας ο Τσίπρας μαζί με Νταβούτογλου
Υπό το βλέμμα των πρωθυπουργών των δύο χωρών διεξάγεται το φιλικό της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας με την αντίστοιχη της Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στις εξέδρες του "Basaksehir Fatih Terim Stadyumu" παρέα με τον ομόλογό του, Αχμέτ Νταβούτογλου.
Ο αγώνας διεξάγεται κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας λόγω και της παρουσίας των δυο πρωθυπουργών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την ανάκρουση του ελληνικού εθνικού ύμνου ακούστηκαν αποδοκιμασίες παρά τις συστάσεις Τούρκων παραγόντων, αλλά όταν ολοκληρώθηκε ο εθνικός ύμνος ακούστηκαν και παρατεταμένα χειροκροτήματα.
Αύριο στις 12:00 ο Έλληνας πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του και στις 14:30 θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η AstraZeneca Ελλάδας πιστοποιείται ως Great Place to Work - Επιβεβαίωσε τη δέσμευσή της
11:09
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Συνεργασία ΔΕΗ - Dimand για ανάπτυξη πρότυπου βιοκλιματικού κτιρίου στη Λεωφόρο Μεσογείων
11:05
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πλεύρης για επίθεση Βολουδάκη: Στόχος τους ήταν μια γυναίκα που μεγαλώνει μόνη τα τρία παιδιά της
11:02
ΧΡΗΜΑ
Εξωδικαστικός μηχανισμός με 72 δόσεις, περισσότερους οφελούμενους και προστασία της κύριας κατοικίας
10:57
ΠΟΛΙΤΙΚΗ