Πέρασαν από τις επιτροπές τα προαπαιτούμενα, αύριο στην ολομέλεια
Δεκτό επί της αρχής έγινε από τις Επιτροπές της Βουλής που συνεδρίαζαν από το πρωί το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα της πρώτης αξιολόγησης.
Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και εναντίον ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ και Ποτάμι ενώ η Ένωση Κεντρώων επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί στην ολομέλεια.
Αύριο το πολυνομοσχέδιο θα εισαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής και την Παρασκευή το βράδυ θα τεθεί προς ψηφοφορία.
Κατά τη συζήτηση που προηγήθηκε, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία παραγραφή υπόθεσης φοροδιαφυγής.
TECH
Οι χειρότεροι φόβοι για την AI ζωντάνεψαν: Μοντέλο του ChatGPT αυτονομήθηκε και έκανε κυβερνοεπίθεση
22:55
ΕΛΛΑΔΑ
Μόνο σήμερα ξέσπασαν 50 φωτιές: Η σημασία της πρόληψης - 11 κλήσεις για εργασίες που απαγορεύονται
22:43
ΕΛΛΑΔΑ
Ομολόγησε τη δολοφονία του ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου ο 28χρονος Αιγύπτιος που συνελήφθη
22:32
ΚΟΣΜΟΣ
«Δεν μπορούσα να διαβάσω, να συγκεντρωθώ»: Η εξομολόγηση της Κέιτ Μίντλετον για τις χημειοθεραπείες
22:31
ΠΟΛΙΤΙΚΗ