Να επιστρέψει ο φάκελος Παπαντωνίου στη Δικαιοσύνη ζητά ο Λοβέρδος
Την επιστροφή του φακέλου στη Δικαιοσύνη θα ζητήσει στη σημερινή, πρώτη συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του Γιάννου Παπαντωνίου για εξοπλιστικά προγράμματα που υπογράφηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Το βασικό επιχείρημα του Ανδρέα Λοβέρδου είναι πως βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα της Δικαιοσύνης για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και η παράλληλη διαδικασία της Βουλής παρακωλύει την έρευνα αυτή.
Η επιτροπή συνεδριάζει επί της ουσίας για πρώτη φορά σήμερα και βουλευτές από την πλειοψηφία, ανέφεραν ότι θα αποφασίσουν τις «γραμμές» πάνω στις οποίες θα κινηθούν.
CULTURE
Μέγαρο Αθηνών: Τρίτη 31/3 και Τετάρτη1/4 τα κοντσέρτα για πιάνο και ορχήστρα του Ραχμάνινοφ
11:35
ΕΛΛΑΔΑ
Δημογλίδου για δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: Δεν γνωρίζουμε ξεκάθαρα την αιτία της επίθεσης (vid)
11:32
CULTURE
Όσκαρ 2026: Οι μεγάλες απουσίες από το «In Memoriam» που προκάλεσαν αντιδράσεις
11:31
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Νέος Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ ο Μιχάλης Μαυρόπουλος
11:30
ΚΟΣΜΟΣ