O Κώστας Καραμανλής ξανά στη Θεσσαλονίκη
Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, θα παραστεί στην εκδήλωση που οργανώνει το Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου, την Δευτέρα 8 Μαϊου, στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την παρουσίαση της αγγλικής έκδοσης του Συλλογικού Τόμου: «The Greek Political Economy: 2000-2015», με θέμα: «Η ελληνική πολιτική οικονομία 2000-2015».
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι επιμελητές της έκδοσης, Παντελής Σκλιάς, καθηγητής του πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Σπύρος Ρουκανάς, επίκουρος καθηγητής του πανεπιστημίου Πειραιά, ο πρύτανης του πανεπιστημίου Μακεδονίας, Αχιλλέας Ζαπράνης και ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.
Ο Κώστας Καραμανλής είχε παραστεί στην παρουσίαση της έκδοσης στην Αθήνα, καθώς αντικείμενο της έρευνας των καθηγητών είναι και η περίοδος διακυβέρνησής του, για την οποία υπάρχει η αντιπαράθεση με το ΠΑΣΟΚ σχετικά με το ποιος ευθύνεται για την κατάρρευση των δημοσιονομικών που οδήγησε τη χώρα στο ΔΝΤ και τώρα μεταβαίνει και στην Θεσσαλονίκη, που είναι η εκλογική του περιφέρεια.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ, στις 7 το απόγευμα.
Συνελήφθη στα Βριλήσσια 49χρονος καταζητούμενος για παιδική πορνογραφία
18:40
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες - «Τις επόμενες μέρες η απάντηση στα αιτήματα»
18:39
Γέμισε ξανά η Λίμνη του Μόρνου: Επιπλέον 47 εκατ. κυβικά νερού σε έναν μήνα
18:31
Ρούτε: «Τα μέλη της συμμαχίας θα πρέπει να συζητήσουν σύντομα για την ασφάλεια στην Αρκτική»
18:21