Συνάντηση κορυφής για το μέλλον της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
Συνάντηση των επικεφαλής των κομμάτων και κινήσεων που συμμετέχουν στη Δημοκρατική Συμπαράταξη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου, της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και οι εκπρόσωποι των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία, Νίκος Διακουλάκης και ΕΔΕΜ, Απ. Πόντας, συζήτησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, την πολιτική συγκυρία που διαμορφώνεται ύστερα από την συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές και τα νέα μέτρα που προβλέπει.
Ιδιαίτερα η κλιμάκωση της αντιπολιτευτικής τακτικής της ΔΗΣΥ με την ανάληψη πρωτοβουλιών για να αναδειχθούν οι σημαντικές κοινωνικές συνέπειες πριν και μετά τη ψήφισή της στη Βουλή.
Επίσης, οι πέντε επικεφαλής συζήτησαν διεξοδικά την πορεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προς το συνέδριο, στα τέλη Ιουνίου, για το πολιτικό και προγραμματικό της στίγμα και τον καθορισμό του οδικού χάρτη για τη ίδρυση νέου πολιτικού φορέα με ανοιχτές διαδικασίες, για την ανάδειξη ηγεσίας.
Χειμερινές εκπτώσεις: «Πρεμιέρα» τη Δευτέρα 12/01 - Τι να προσέξουν οι καταναλωτές
03:00
Πώς θα αυξηθεί η προσφορά των ακινήτων στην αγορά - Παρεμβάσεις και μέτρα
02:00
Σταθερή παραμένει η τιμή της κιλοβατώρας στο πράσινο τιμολόγιο Ιανουαρίου της ΔΕΗ - Έκπτωση 11%
01:00
Voucher κοινωνικού τουρισμού: Ποιες περιοχές καλύπτει και ποια τα οφέλη για τους κατόχους
00:30