Μητσοτάκης: Να βρεθούν και να λογοδοτήσουν οι ένοχοι της Marfin
Επτά χρόνια μετά το τραγικό συμβάν της Marfin, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ο Πρόεδρος της ΝΔ κάνει αναφορά στους τρεις νεκρούς ζητώντας την απόδοση δικαιοσύνης για τον χαμό τους.
Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε στο Twitter: «Η Π. Ζούλια, η Α. Παπαθανασοπούλου και ο Ε. Τσακάλης χάθηκαν πριν από 7 χρόνια στη Marfin. Χρέος μας να βρεθούν και να λογοδοτήσουν οι ένοχοι».
Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση που έκανε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

(EUROKINISSI // ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΚΟΣΜΟΣ
Liveblog: Χάος στη Βηρυτό από μπαράζ ισραηλινών χτυπημάτων – Συνομιλίες Ιράν με Ομάν για τα Στενά του Ορμούζ
14:46
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μην γίνει καμία στραβή» - Στη διάθεση Προανακριτικής Επιτροπής η Αραμπατζή - Στο «φως» οι διάλογοι που την εμπλέκουν
14:45
ΕΛΛΑΔΑ
Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης ορειβάτη στον Άγιο Βλάση Αγρινίου
14:29
ΕΛΛΑΔΑ
Πυρά Πλακιά κατά Κωνσταντοπούλου: Δεν ασκήθηκε καμία λεκτική ή σωματική βία κατά του Πάνου Ρούτσι
14:22
ΚΟΣΜΟΣ