ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η συνάντηση γνωριμίας του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι... selfies (pics)

Η συνάντηση γνωριμίας του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι... selfies (pics)
ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Αξιοκρατία παντού, αξιολόγηση παντού. Θα προχωράνε οι καλύτεροι ανάλογα με τη δουλειά τους και ανάλογα με τις ικανότητές τους. Αυτό χρειάζεται η ελληνική κοινωνία», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνάντηση γνωριμίας με τους πολίτες που έκαναν αίτηση για το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ.

«Αυτό το οποίο συνέβη με το μητρώο είναι πρωτόγνωρο για ένα παραδοσιακό κόμμα. Ανάμεσα σε αυτά που πετύχαμε ήταν να μετατρέψουμε ένα κόμμα από μια κλειστή δομή που έπρεπε να έχεις προσωπικές σχέσεις με τον εκάστοτε αρχηγό ή κάποια στελέχη, σε ανοικτή κυψέλη νέων, άξιων ανθρώπων», επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ διαβεβαίωσε ότι η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στη ΝΔ και τα κόμματα που σήμερα κυβερνούν, δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, είναι η αξιοκρατία και η αξιολόγηση.

KYRIAKOS MESA

(Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)

«Είναι μεταξύ αυτών που θέλουν να προσφέρουν και αυτών που βλέπουν παντού φαντάσματα, που σπέρνουν μίσος και διχασμό, και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βολέψουν τους λίγους δικούς τους κολλητούς», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η διαδικασία του μητρώου πολιτικών στελεχών στη ΝΔ θα είναι συνεχής και εκτίμησε πως όσο περισσότεροι άξιοι άνθρωποι βλέπουν ότι μπορούν να προσφέρουν, τόσο περισσότεροι θα έρθουν κοντά στη ΝΔ.

«Θέλουμε να γιγαντωθεί το κύμα πολιτικής αλλαγής που θα μπορέσει να ξαναφέρει το χαμόγελο στους Έλληνες», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Οι selfies...

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δεν χάλασε το χατίρι στους παρευρισκόμενους να φωτογραφηθεί μαζί τους και τα φλας των φωτογραφικών μηχανών στα κινητά τηλέφωνα, πήραν φωτιά.

Δείτε τις φωτογραφίες του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον κόσμο.

KYRIAKOS 1

(Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)

KYRIAKOS 2

(Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)

KYRIAKOS 3

(Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ