ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία στη ΝΔ

Κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία στη ΝΔ
Eurokinissi

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών στη ΝΔ και οι υποψήφιοι κορυφώνουν την προεκλογική τους εκστρατεία.

Ο Βαγγέλης Μειμαράκης θα από την Κομοτηνή άφησε αιχμές κατά του Απόστολου Τζιτζικώστα για τα προεκλογικά του σποτ σήμερα, με αφορμή την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή για τα κόκκινα δάνεια σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ σε δήλωσή του επισημαίνει το γεγονός ότι η κυβέρνηση , κατέθεσε το Νομοσχέδιο με την προβληματική διαδικασία του κατεπείγοντος, μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα, αφού, όπως τονίζει, συμφώνησε και στη μετάφραση του με τους δανειστές. «Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος, η κυβέρνηση ολόκληρη, απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο πολύ εξαπάτησε τον Έλληνα πολίτη για να υφαρπάξει την ψήφο του. Γιατί δυστυχώς, από σήμερα, χιλιάδες συμπολίτες μας κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη κατοικία, με πλειστηριασμό» τονίζει ο κ. Μεϊμαράκης επισημαίνοντας πως με νομοσχέδιο επιβάλλονται, με έμπνευση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, νέοι φόροι και απειλούνται χιλιάδες θέσεις εργασίας. Μάλιστα όπως τονίζει, «για τρίτη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, αλλάζουν τη ρύθμιση που οι ίδιοι έφεραν, τη ρύθμιση των 100 δόσεων, πετώντας έξω από αυτήν οποιοδήποτε καλοπροαίρετα τους πίστεψε και πληρώνει τις δόσεις του.» Ο Πρόεδρος της ΝΔ καταλήγει στη δήλωσή το κάνοντας λόγο για αριστερή ανακολουθία, ανευθυνότητα και αναλγησία.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας τις τελευταίες μέρες θα δώσει σειρά συνεντεύξεων στα ΜΜΕ ενώ σε δήλωσή του κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες την Κυριακή. «Απευθύνομαι σε όλα τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και σε όλους εκείνους που απογοητεύσαμε και απομακρύναμε. Ελάτε να ψηφίσετε στις 22 Νοεμβρίου. Η Ελλάδα μας, μπορεί να ξαναγίνει μια χώρα ελευθερίας, δικαιοσύνης, ελπίδας και δημιουργίας πλούτου για όλους. Αρκεί να έχει μια παράταξη που θα μπορεί να εμπνεύσει, για να νικήσει τον μοιραίο και καταστροφικό κ. Τσίπρα. Μόνο μαζί μπορούμε να το πετύχουμε και θα το πετύχουμε» τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλά σήμερα το βράδυ στην κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση στο Σπόρτιγκ ενώ σε παρέμβασή του το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Σταρ όπου φιλοξενεί το ο Απόστολος Τζιτζικώστας τον κάλεσε να παραβρεθεί στη σημερινή συγκέντρωση και να μιλήσει και αυτός στο κοινό, πρόσκληση που πάντως δεν έγινε αποδεκτή από τον κ. Τζιτζικώστα.

Την ανάγκη να υπάρξει μεγάλη προσέλευση την Κυριακή επεσήμανε από τη Λαμία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν καθώς όπως είπε δεν ψηφίζουν μόνο για τη ΝΔ αλλά και για το μέλλον της χώρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ