ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Σε δυο ημέρες θα αποκαλυφθεί η συμφωνία και θα γίνει σεισμός

Γεωργιάδης: Σε δυο ημέρες θα αποκαλυφθεί η συμφωνία και θα γίνει σεισμός
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ/Φωτογραφία αρχείου

«Σε δυο ημέρες που θα αποκαλυφθούν τα κείμενα της συμφωνίας θα γίνει σεισμός. Θα περιλαμβάνουν ακόμη και μέτρα που θα εφαρμόσουν άμεσα. Μέτρα που θα αφορούν το 2017 και το 2018» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο κ Τσίπρας μέσα σε δυο ημέρες έχει ξεπεράσει στα ψέματα τον ίδιο του τον εαυτό» ανέφερε ο κ Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι ο Πρωθυπουργός στην προσπάθειά του να αλλάξει την ατζέντα δεν δίστασε να εμπλέξει ακόμη και τα παιδιά των πανελληνίων λέγοντας ψέματα ότι θα καταργήσει τις εξετάσεις χωρίς να έχει κανένα σχέδιο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, συνέχισε την επίθεση στην κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι «ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμένος αποφάσισαν να γδάρουν τους συνταξιούχους, έφεραν τη χειρότερη συμφωνία που υπήρξε ποτέ και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν στα πεζοδρόμια και έκαναν τους ιδεολόγους τώρα θα εξευτελιστούν. Θα ψηφίσουν τα πάντα γιατί το μόνο που τους νοιάζει είναι να μείνουν στις καρέκλες τους να παίρνουν το πεντοχίλιαρο κάθε μήνα».

Τέλος, υπογράμμισε ότι σύμπασα η Νέα Δημοκρατία, βρίσκεται πίσω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο όποιος αποτελεί την μοναδική ελπίδα για να φύγει από την εξουσία η κυβέρνηση Τσίπρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ