Β.Λεβέντης: Αν ο Τσίπρας είχε διαβάσει το πολυνομοσχέδιο θα τρελαινόταν
Την βεβαιότητα του πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν έχει διαβάσει όσα περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
«Ο Τσίπρας δεν έχει διαβάσει το πολυνομοσχέδιο, γιατί αν το είχε διαβάσει θα τρελαινόταν από αυτά που περιέχει», είπε χαρακτηριστικά κι εξήγησε:
«Από τα 140 μέτρα που μας ζητούν οι δανειστές να πάρουμε, μόνο τα 12 έχουν γίνει, ποσοστό δηλαδή μόνο 8%».
Ακόμη, ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στο «Ε», τόνισε πως το κόμμα του δεν είναι διατεθειμένο να ψηφίσει τα μέτρα που θα έρθουν στη Βουλή. Παράλληλα, επισήμανε ότι το πλεόνασμα δημιουργήθηκε από τις περικοπές που έκανε η κυβέρνηση.
Τέλος, ζήτησε για μία ακόμη φορά οικουμενική κυβέρνηση, γιατί, όπως συμπλήρωσε, έτσι μόνο θα έρθουν οι επενδύσεις στη χώρα.
Συνάντηση Μητσοτάκη - Μόντι: «H Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει πύλη της Ινδίας στην Ευρώπη»
14:56
Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας: Με τι καιρό θα πετάξουμε αετό - Η πρόγνωση Τσατραφύλλια στο CNN Greece
14:51
Την 13η άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη, για την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ αποφάσισε η Ολομέλεια
14:49
AI Impact Summit 2026: Οι συναντήσεις Μητσοτάκη στην Ινδία με ανώτατα στελέχη τεχνολογικών εταιρειών
14:47