ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β.Κικίλιας: Χωρίς αυτούς θα είχαμε βγει από τα μνημόνια

Β.Κικίλιας: Χωρίς αυτούς θα είχαμε βγει από τα μνημόνια
Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στην Βουλή το βράδυ του Σαββάτου και τα όσα περιλαμβάνει.

«Τελικά οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ξεπέρασαν και τον εαυτό τους σε καιροσκοπισμό», ανέφερε ο κ. Κικίλιας.

«Στην αρχή παρίσταναν ότι δεν θα πάρουν μέτρα. Στη συνέχεια παραδέχτηκαν ότι τα μέτρα θα είναι 3,6 δις ευρώ και τώρα που δημοσιεύτηκε το τέταρτο Μνημόνιο τους αποδεικνύεται ότι παίρνουν μέτρα 4,9 δις ευρώ», συμπλήρωσε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εξοντώνει ελεύθερους επαγγελματίες, χαμηλοσυνταξιούχους, εργαζόμενους, στοχοποιώντας όλη την κοινωνία.

«Ο ελληνικός λαός μαθαίνει την αλήθεια και αγανακτεί. Χωρίς αυτούς θα είχαμε βγει από τα Μνημόνια και τώρα για να παραμείνουν στις υπουργικές και βουλευτικές καρέκλες παραδίδουν τα κλειδιά της χώρας στο ΔΝΤ. Η Νέα Δημοκρατία θα αποκαλύψει τις επόμενες μέρες, τεκμηριωμένα και υπεύθυνα, το μέγεθος της απάτης και της αποτυχίας τους», συμπλήρωσε ο κ. Κικίλιας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ πήρε θέση για το πολυνομοσχέδιο και μέσω twitter τονίζοντας πως «τα πολλά λόγια του ΣΥΡΙΖΑ φέρνουν φτώχεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ