Κ.Μητσοτάκης: Ψηφίζουν αδίστακτα μέτρα 5 δισ. που πλήττουν τους πιο αδύναμους
Στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή το βράδυ του Σαββάτου αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας λόγο για νέο μνημόνιο με μέτρα ύψους 5 δισεκατομμυρίων που πλήττουν τους πολίτες.
Μέσω του λογαριασμού του στο twitter ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε δριμεία κριτική στην κυβέρνησης τονίζοντας:
«Υπέγραψαν και ψηφίζουν αδίστακτα μνημόνιο 4, με 5 δισ. νέα μέτρα που πλήττουν κάθε Έλληνα. Κυρίως τους πιο αδύναμους. Η κοροϊδία τους δεν περνάει».
Ο κ. Μητσοτάκης από το βράδυ της Κυριακής έχει μεταβεί στο Λονδίνο ώστε να συμμετάσχει σε εκδήλωση που διοργανώνεται στο πλαίσιο του 16ου Ετήσιου Συνεδρίου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου, στο London School of Economics, με θέμα: «Defeating populism, defending the truth and unleashing the potential of the Greek economy».
Μετά την έλευσή του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνομίλησε με νέους της χώρας, που ζουν και εργάζονται στο Λονδίνο, για το πρόβλημα του brain drain.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ CNN GREECE: Τέμπη: Αυτό είναι το κτήριο «φρούριο» που θα φιλοξενήσει τη δίκη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (vid)
17:54
Το στοίχημα Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ και τα επιχειρησιακά κενά των ΗΠΑ
17:45
«Σταματήστε να σκοτώνετε ανθρώπους»: Διαδηλώσεις στον κόσμο κατά του πολέμου στο Ιράν (pics)
17:34
Κωνσταντινούπολη: Ανασύρθηκε ζωντανό και 10ο άτομο από την κατάρρευση κτηρίων - Ένας ο αγνοούμενος (vids)
17:22