ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στους ένστολους

Οι δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στους ένστολους

Με τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, άκουσε τα προβλήματά των ενστόλων και δεσμεύτηκε πως όταν γίνει πρωθυπουργός θα επιστρέψει το υπόλοιπο 50% των αναδρομικών που εκκρεμεί, καθώς για την κατάθεση ενός νέου μισθολογίου, το οποίο θα λαμβάνει υπόψιν τις ιδιαίτερες συνθήκες των σωμάτων ασφαλείας.

«Συναντήθηκα σήμερα με τους εκπροσώπους των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Συζητήσαμε για τα προβλήματά τους και διαπίστωσα την οργή τους για την κοροϊδία που έχουν υποστεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Τόνισα ότι η Νέα Δημοκρατία στέκεται διαχρονικά δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Η εξωτερική και εσωτερική ασφάλεια της χώρας είναι προϋπόθεση Ελευθερίας και Δημοκρατίας, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και παρουσίασε τις δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας όταν γίνει κυβέρνηση.

«Δεσμεύτηκα ότι η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας:

- Θα επιστρέψει, με σεβασμό στο Κράτος Δικαίου και τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, το υπόλοιπο 50% των αναδρομικών που εκκρεμεί, με τρόπο που δεν θα θέτει σε κίνδυνο την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων

- Θα έχει ως πρώτη της προτεραιότητα την κατάθεση ενός νέου μισθολογίου που θα λαμβάνει υπόψιν τα ειδικά χαρακτηριστικά των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και θα διασφαλίζει αξιοπρεπείς αποδοχές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ