Την επιστροφή χρημάτων από μίζες ζήτησε από την Ελβετία ο Τσίπρας
Την επιστροφή καταθέσεων ύψους 30 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων (27,5 εκατ. ευρώ), ζήτησε ο πρωθυπουργός Aλέξης Τσίπρας, από την πρόεδρο της Ελβετίας Ντόρις Λόιτχαρντ στο περιθώριο της συνόδου για τον «Νέο Δρόμο του Μεταξιού» στο Πεκίνο.
Πρόκειται για χρήματα που έχουν δεσμευτεί από το 2012 από την ελβετική εισαγγελία, λόγω του σκανδάλου διαφθοράς και δωροδοκίας, στο οποίο εμπλέκονταν Έλληνες πολιτικοί, μεταξύ των οποίων και ο καταδικασθείς πρώην υπουργός Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος και αφορά σε ξέπλυμα χρήματος από αμυντικούς εξοπλισμούς.
Την πληροφορία, η οποία μεταδόθηκε αρχικά από το ελβετικό ραδιοφωνικό σταθμό RTS, επιβεβαίωσε ο Dominique Bugnon, εκπρόσωπος τύπου της Ελβετίδας προέδρου.
ΣΠΟΡ
Ο Λευτέρης Πετρούνιας έλαβε μέρος σε απρόσμενο σόου σε τσίρκο και καταχειροκροτήθηκε (vid)
17:23
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Ενεργειακές διασυνδέσεις και υποδομές στην επενδυτική ατζέντα Ελλάδας - Σαουδικής Αραβίας
17:21
ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: Συμμορία ανηλίκων έκλεβε μοτοσυκλέτες στα Χανιά - 10 συλλήψεις, χειροπέδες και σε γονείς (pics&vids)
17:15
ΚΟΣΜΟΣ
Αστεροειδή - γίγαντα που σπάει ρεκόρ περιστροφής εντόπισε ένα νέο αστεροσκοπείο στην «πρεμιέρα» του
17:10
ΚΟΣΜΟΣ