Η «μοναξιά» του Τσακαλώτου λόγω του... survivor (vid)
Με χαλαρή διάθεση ανέβηκε στο βήμα της Βουλής, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ από την ομιλία του δεν έλειψε και το... survivor.
«Μπορούμε ήρεμα να πάμε προς το τέλος και να δώσουμε μία προοπτική για το που πάμε από εδώ και πέρα. Έχουν μιλήσει και ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έτσι και αλλιώς μόνοι μας είμαστε. Οι 9 στους 10 βλέπουν survivor τώρα. Δεν υπάρχει λόγος για εντάσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Στη συνέχεια οι βουλευτές από τα έδρανά τους σχολίαζαν τη συγκεκριμένη δήλωση του υπουργού Οικονομικών, με αποτέλεσμα ο κ. Τσακαλώτος, να απευθυνθεί στον Τάσο Κουράκη που προέδρευε της διαδικασίας και να του ζητήσει να πει στους βουλευτές να ηρεμήσουν.
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Τον χτύπησε με ξύλινο αντικείμενο στο κεφάλι για οικονομικές διαφορές
11:14
ΕΛΛΑΔΑ
Basketgate: Οι διάλογοι «φωτιά» τα στημένα παιχνίδια και οι ταρίφες - Τι κατέθεσαν οι δύο μάρτυρες
11:10
ΕΛΛΑΔΑ
Στο νοσοκομείο 48χρονος που έπεσε από σκαλωσιά στο Ηράκλειο
11:07
ΕΛΛΑΔΑ
Διευκρινίσεις του υπουργείου Υγείας για την χρηματοδότηση της ΕΟΚ από τη UNICEF
11:02
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ