ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλο το παρασκήνιο της συνάντησης του Πάνου Καμμένου με τον Καραμανλή

Όλο το παρασκήνιο της συνάντησης του Πάνου Καμμένου με τον Καραμανλή
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/Φωτογραφία αρχείου

Πλούσιο είναι το παρασκήνιο γύρω από τη συνάντηση του Κώστα Καραμανλή με τον υπουργό Άμυνας και Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, στη βουλή, των βράδυ της ψηφοφορίας του πολυνομοσχεδίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον “Βηματοδότη”, η τυχαία συνάντησή τους έγινε στο εντευκτήριο της Βουλής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος, πλησίασε προς το μέρος του Κώστα Καραμανλή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, χρησιμοποιεί στις εισόδους και στις εξόδους του στη Βουλή το εντευκτήριο βουλευτών γιατί τον βολεύει. Πρώτον, στο προαύλιο παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους ο Πρωθυπουργός, ο Πρόεδρος της Βουλής και οι υπουργοί (καμιά φορά και οι αντιπρόεδροι της Βουλής) και, δεύτερον, αποφεύγει την κύρια είσοδο του Κοινοβουλίου και τις ενοχλητικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Όταν ο κ. Καραμανλής αντιλήφθηκε την παρουσία του Πάνου Καμμένου, έκανε ένα μορφασμό αποδοκιμασίας αλλά δεν μετακινήθηκε από τη θέση του.

Ο κ. Καμμένος ήταν όμως γρήγορος, έφθασε μπροστά του, αγνόησε τους υπόλοιπους βουλευτές που ήταν γύρω, έκανε ένα είδος... υπόκλισης και τον χαιρέτησε με τη φράση:

«Τα σέβη μου, κύριε πρόεδρε». Δεν θα έμενε περισσότερο εκεί, αλλά ένας από την παρέα (όχι βουλευτής) που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον κ. Καμμένο και ο οποίος ήθελε κουβέντα μαζί του, δεν του έλεγε : «Πάνο, εγώ θα σε φέρω πάλι πίσω στη ΝΔ. Τώρα σε θέλουμε δίπλα στον Τσίπρα, να τον στηρίζεις. Όταν θα σε έχουμε ανάγκη θα σε αποσύρουμε και θα πέσει η κυβέρνηση» του είπε γελώντας.

Στη συνέχεια, ο κ. Καμμένος γέλασε, απομακρύνθηκε και πήγε σε ένα άλλο διπλανό πηγαδάκι πάλι «γαλάζιων» βουλευτών, ανάμεσά τους και η Μαρία Αντωνίου, η οποία του είπε: «Πάνο, αδυνάτισες, πώς τα κατάφερες;».

Από την πλευρά του ο κ. Καμμένος, που ήταν περιτριγυρισμένος από καραμανλικούς βουλευτές, αποκάλυψε ότι έχασε έξι κιλά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ