Η πρόβλεψη του Σταύρου Θεοδωράκη για τη λύση στο θέμα του χρέους
«Το χρέος είναι μεγάλο αλλά δεν είναι το μείζον για την καθημερινότητα του πολίτη. Το μείζον για την καθημερινότητα του είναι η προσπάθεια όλων μας για δουλειές, δουλειές, δουλειές» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους, στους Κορυσχάδες Ευρυτανίας, όπου παραβρέθηκε στην εκδήλωση για τα 73 χρόνια από τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου.
Τα μέτρα έχουνε ψηφιστεί. Οι αποφάσεις έχουμε παρθεί, τα αντίμετρα υπάρχουν. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα σε σχέση με το χρέος.Το ξέρουμε, βασανιζόμαστε όλοι, αλλά νομίζω ότι οι οριστικές αποφάσεις για το χρέος θα έρθουν το 2018 και θα αφορούν όλη την ευρωζώνη και όχι μόνο την Ελλάδα.
Καλό θα είναι να αφήσει η κυβέρνηση τους λαϊκισμούς και να πει τα πράγματα όπως είναι στον πολίτη» σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Βέλγιο: Ακυρώθηκε η αναπαράσταση της μάχης του Βατερλό λόγω του καύσωνα
16:33
Βετεράνος καταγγέλλει βασανιστήρια και δολοφονίες Ρώσων στρατιωτών στην Ουκρανία
16:29
ΣτΕ: Δικαίωση του ΟΛΘ για το Λιμάνι του Βόλου - Τα επόμενα βήματα
16:29
Μικρό αεροπλάνο προσέκρουσε στον ψηλότερο ουρανοξύστη του Πεκίνου
16:21