ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Συρμαλένιος διαψεύδει την επίμαχη φράση κατά της Ασημακοπούλου

Ο Συρμαλένιος διαψεύδει την επίμαχη φράση κατά της Ασημακοπούλου
EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/Φωτογραφία αρχείου

Το φραστικό επεισόδιο που υποστηρίζει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ότι διαδραματίστηκε στη βουλή ανάμεσα τους, διαψεύδει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Συρμαλένιος.

“Σε σχέση με το φραστικό επεισόδιο που μου καταλογίζει η βουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, απαντώντας μου με προκλητικό τρόπο και χωρίς την παραμικρή απόδειξη για τη δήθεν «σεξιστική» φραστική επίθεση εκ μέρους μου, έχω να αναφέρω τα εξής:

Διαψεύδω κατηγορηματικά την κ. Ασημακοπούλου και δηλώνω ότι σεξιστικές εκφράσεις όπως «μωρή» δεν ανήκουν στο λεξιλόγιό μου, δεν έχουν σχέση με τον χαρακτήρα μου, αλλά και με τη συνείδησή μου. Όλοι όσοι γνωρίζουν τη διαδρομή μου, τόσο προσωπικά όσο και πολιτικά, μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχουν καμιά σχέση με το άτομό μου”, αναφέρει με ανακοίνωσή του ο κ. Συρμαλένιος και προσθέτει:

“Προφανώς πρόκειται για μια νέα συστηματική προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να συκοφαντήσει με κάθε τρόπο της κυβέρνηση και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ