ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόλεμος στους ΑΝΕΛ

Πόλεμος στους ΑΝΕΛ
Συνέντευξη Τύπου Π.Καμμένου και Ν.Νικολόπουλου. Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Πόλεμος ξέσπασε στους ΑΝΕΛ λίγο πριν τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή καθώς ο συνεργαζόμενος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε ότι διαφωνεί με τη ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια αλλά και για το ασφαλιστικό και δεν πρόκειται να υπερψηφίσει τα νέα μέτρα.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Καλημέρα Ελλάδα”, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι “κάποιοι από εμάς είμαστε στη Βουλή, εκπροσωπώντας μερίδα της κοινωνίας που πίστεψε ότι θα υπερασπιστούμε τις κόκκινες γραμμές μας. “Θέλω να είμαι τίμιος απέναντι στο λαό. Eίναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνω».

Σκληρή ήταν η απάντηση του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, ο οποίος με ανακοίνωσή του προειδοποιεί τον βουλευτή ότι αν διαφωνεί “οφείλει να παραδώσει την έδρα του”. Η ανακοίνωση εξεδόθη μόλις λίγα λεπτά μετά την παραίτηση Σακελλαρίδη και εκλαμβάνεται ως προσπάθεια του προέδρου των ΑΝΕΛ να προλάβει πιθανή “αιμορραγία” της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται: “Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος εξελέγη στις τελευταίες εκλογές με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ γνωρίζοντας τα προαπαιτούμενα. Ελπίζω να μην εξαπατήσει στην αποψινή ψηφοφορία τον ελληνικό λαό. Διαφορετικά οφείλει να παραδώσει την έδρα του”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ