Η οργισμένη απάντηση του Μανώλη Γλέζου για το γράμμα στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
Οργισμένη απάντηση σε όσους τον κατηγορούν για την επίσκεψη του στο σπίτι της οικογένειας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και τα όσα ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο σημείωμα του έδωσε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος.
Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Γλέζος με μια σύντομη δήλωση υπό τον τίτλο «Για να σταματήσει η παραπληροφόρηση», στο προσωπικό του ιστολόγιο, δίνει διευκρινίσεις για όσα αναφέρει σχετικά με τον αν έγινε εμφύλιος στην Κρήτη.
«Διαβάστε αναλυτικά την απάντηση του Μανώλη Γλέζου.
Από την "παρέα" που κρατήθηκε στις φυλακές Πικερμίου, τις ημέρες της Χούντας, μετά και τον θάνατο του Λεωνίδα Κύρκου, είχαμε μείνει εμείς οι δυό.
Θεώρησα σωστό και πιστεύω ότι είχα υποχρέωση, να αποχαιρετήσω τον Κώστα Μητσοτάκη, ιδιωτικά με την επίσκεψη μου στο σπίτι της οικογένειάς του.
Όσο για την ιστορία και το αν έγινε εμφύλιος στην Κρήτη, στο αποχαιρετιστήριο μου σημείωμα αναφέρομαι καθαρά για την περίοδο της Κατοχής.
Αυτό έχει καταγραφεί στην ιστορία του τόπου.
Όσα γράφονται και όσες αναφορές γίνονται, αφορούν την περίοδο του Ελληνικού εμφυλίου και έχουν άλλο στόχο και όχι την αποκατάσταση της αλήθειας.
Μανώλης Γλέζος
1 Ιουνίου 2017»
Ποια η διαδικασία χορήγησης του επιδόματος διοίκησης στις Ένοπλες Δυνάμεις - Οι δικαιούχοι
04:00
Ηλεκτρικό ρεύμα: Πού κυμαίνονται οι τιμές του πράσινου τιμολογίου της ΔΕΗ για τον Αύγουστο
03:00
Θερινές εκπτώσεις: Έως πότε διαρκούν - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
02:00
Τι πρέπει να περιέχει το κιτ πρώτων βοηθειών στο φαρμακείο Αυτοκινήτων από την 1η Ιανουαρίου 2027
01:00