Κικίλιας: Η κυβέρνηση συνεχίζει με θράσος να κοροϊδεύει τον λαό
Για απάθεια απέναντι στην δεινή κατάσταση που βιώνουν οι πολίτες κατηγορεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.
«Η κυβέρνηση αδιαφορεί προκλητικά για τη ζημιά που έχει προκαλέσει στη χώρα και συνεχίζει να παρακολουθεί με απάθεια την κοινωνία να στενάζει και την οικονομία να βουλιάζει», τόνισε σε δήλωση του.
«Ψήφισαν τα πιο επώδυνα μέτρα του τέταρτου μνημονίου, με περικοπές συντάξεων, μισθών και μείωση αφορολόγητου, για να μην πάρουν τίποτα, ούτε συμφωνία, ούτε ποσοτική χαλάρωση, ούτε χρέος», προσέθεσε.
Απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο κ. Κικίλιας τον κατηγόρησε πως εξακολουθεί να βλέπει θετικά σημάδια στην οικονομία, ενώ οι Έλληνες αδυνατούν να πληρώσουν, όπως σημειώνει, εφορία, ΕΦΚΑ και τράπεζες.
«Αλήθεια, σε ποιους απευθύνεται; Αντί να αναλάβουν τις βαριές ευθύνες τους για την πορεία της χώρας, συνεχίζουν με θράσος να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό. Είναι αδιόρθωτοι», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
Συμβούλιο Ασφαλείας Ιράν: «Διατηρούμε τον έλεγχο του Ορμούζ έως το τέλος του πολέμου»
17:24
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Ακράτα - Επιχειρούν εναέρια μέσα (vid)
17:13
Πώς σχολιάζει ο μοναδικός εγγονός του Τζ. Φ. Κένεντι την σειρά Love Story
17:05
Θεσσαλονίκη: Δίωξη στους δύο συλληφθέντες για την ψευδή δήλωση πατρότητας σε νεογέννητο
16:53