Στον Άρειο Πάγο για τις επαναπροωθήσεις Τούρκων πολιτών που ζητούν άσυλο ο Θεοδωράκης
Μέσω twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης ενημέρωσε πως προσέφυγε στη Δικαιοσύνη για τις επαναπροωθήσεις Τούρκων πολιτών που ζητούν άσυλο από την Ελλάδα.
«Στην Εισαγγελέα Αρείου Πάγου για να καταθέσουμε πλήρη φάκελο σχετικά με την επαναπροώθηση Τούρκων που αναζητούν πολιτικό άσυλο στη χώρα μας», ανέφερε συγκεκριμένα ο επικεφαλής του Ποταμιού και συνέχισε:
«Πληθαίνουν οι πληροφορίες για τους Τούρκους που προσπαθούν να ζητήσουν άσυλο στην Ελλάδα αλλά άτυπα τους επιστρέφουν σε τουρκικά εδάφη».
Ακόμη, ο κ. Θεοδωράκης επεσήμανε πως «αυτό το θέμα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη χώρα και να την δυσφημήσει στο πολύ ευαίσθητο θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Η εισαγγελέας μας διαβεβαίωσε ότι τις επόμενες ώρες και μέρες θα μελετήσει το φάκελο και θα προχωρήσει στις δικές της ενέργειες».
Η Νορβηγία αγοράζει και άλλα υποβρύχια για να παρακολουθεί τη ρωσική παρουσία στη Βαλτική
17:37
Αυτοψία Χαρδαλιά στον Κηφισό: «Αποφύγαμε τα χειρότερα, φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας»
17:28
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
17:20
Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» - Οι τελευταίες στιγμές της (pics)
17:19